Soğuk Kış Gecelerini Isıtacak Sıcak Öneriler


Dışarısı buz gibi, lapa lapa kar olsa da sizin içiniz yanabilir mi? Tembel bir kış gününü sevgilinizle baş başa oturarak geçirmekten ya da her gece televizyon seyretmekten sıkıldıysanız eğlenceli bir şekilde ısınmanızı sağlayacak tavsiyelerimiz var... İşte ateşli oyunlar... Yaklaşan sevgililer günü sevgili eşiniz ile mutlu saatler geçirebilirsiniz.

Kürkün Cazibesi
Kendinize kürk bir eldiven edinin ya da mantonuzun çıkabilir kürk kısmıyla da idare edebilirsiniz. Partnerinizi çıplak olarak bir sandalyeye oturtup ellerini arkasında bağlayın. Kürk eldiveninizle vücudunun her tarafını okşayın, tüyleri diken diken olacaktır.

Rengarenk

Turuncu, kırmızı ya da karamel renklerindeki saten yatak çarşafları uyarıcı ve yumuşak bir atmosfer için birebirdir. Yatağınızın ortasına turuncu ya da kırmızı ışık veren bir lamba bulundurun. Sıcak ışıkların altında yan yana uzanın, satenin ve renklerin etkisiyle uzun süre hareketsiz yatmanız mümkün olmayacak, göreceksiniz.

Değiş Tokuş
Sevişme sırasında en çok hoşunuza giden oyunları anlatmayı teklif edin, fakat bunun için ilk önce yarım saatlik bir sırt masajı istediğiniz konusunda onunla pazarlık edin. Meraklı bir erkek kadar güzel masaj yapabilen kimse olamaz. Keyifli dakikalar sizi bekliyor...

KalemKağıt

Sıkıcı hediyeleri unutun ve onu kışkırtıcı sözlerinizle etkileyin. Kalp şeklindeki kağıtlara seksi ve kışkırtıcı yazılar yazın ulaşabileceği yerlere koyarak okumasını sağlayın. Sevgili ile küçük oyunların güzel bir başlangıcı olabilir.

Kostüm
(süz)
Kış ayları örgü örmeye başlamak için mükemmel zamanlardır. En sevdiğiniz renklerde yünler alın ve sevgilinize bir atkı örün. Sonra da bunu takıp size göstermesini isteyin, tabii ki üstündeki tek kıyafet parçasının bu olması önkoşuluyla...

Herkül

Misyoner pozisyonundayken bacaklarınızı onun beline dolayın. Daha sonra kollarınızla kendinizi çarşafa değmeyeceğiniz kadar yukarı doğru çekin. Eğer yeterince formundaysa, sizi o halde tutabilecektir. Yakınlık hissiniz mükemmel olacak ve hiç üşümeyeceksiniz.


Romantizm Rüzgarı
Bir DVD kiralayın, en sevdiğiniz yemeği ve içecekleri hazırlayın. Battaniyenin altına çıplak girip, gününüzü kanepeden kalkmadan geçirin.

Ayartıcı
Konuşma
Onu dokunmadan nasıl heyecanlandırabileceğinizi merak ediyor musunuz? Çok basit. "Sana dokunmak için büyük bir istek duyuyorum, fakat biraz bekleyeceğim, çünkü böylesi daha zevkli olacak" diye kulağına fısıldayın ve dokunmak istediğiniz bölgeye bakmakla yetinin. Düşünceleri anında bahsettiğiniz bölgeye fokuslanır ve tahrik olur. Size bir an önce dokunmak için elinden geleni yapacağı kesin!

Obur
Afrodizyak yemeklerden oluşan bir akşam yemeği hazırlayın. "Chocolat" ya da "Sheakspeare in Love" benzeri bir aşk filmi seyrederken bir yandan öpüşüp bir yandan yemeğinizin tadını çıkarın. Yediklerinizin kalorili olmasının o kadar önemi yok, çünkü biraz sonra onları yakacak kadar çok terleyeceksiniz.

Fıkır
Fıkır
Ayakta dururken dizlerinizi kırın ve bu sırada kalçanızı öne ve arkaya sallayın. 1 dakika bu işlemi yapın ve 30 saniye ara verip birkaç kez daha tekrarlayın. Bu yaramaz kız oyunları onu harekete geçirecektir.

MiniStriptiz

Profesyonel bir striptiz şovu ortalama 15 dakika sürer, bizim önereceğimiz ise sadece 45 saniye. Gömleğinizin düğmelerini açın, omuzlarınızdan aşağı kaymasına izin verin ve göğüslerinizi serbest bırakın. Eteğinizin düşmesini sağlayın, iç çamaşırınızı fırlatın... Bir kere kendi çevrenizde dönün ve tek bacağınızı kaldırın; "Hadi artık gel" diye en erotik ses tonunuzla söylediniz mi... Artık her şey tamamdır!

Islak Keyifler
Küveti sıcak su, köpük ve banyo tuzu ile doldurarak içine girin. Banyonuzu sadece mum ışığıyla aydınlatın ve seksi bir müzik dinleyin. Birbirinize masaj yaparak başlayacağınız keyifli dakikalara yol alın. Gerisini hayal gücünüze bırakıyoruz.


18 Aralık 2009 Cuma

1 Comment:

Turan kayseri said...

Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 34 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078